خواص انگور در بارداری و حاملگی برای سلامت مادر و جنین
خواص انگور در بارداری و حاملگی برای سلامت مادر و جنین
انگور در بارداری ، انگور در بارداری،شیره انگور در بارداری،مصرف انگور در بارداری،فواید انگور در بارداری،انگور در دوران بارداری،خاصیت انگور در بارداری،انگور سیاه در بارداری،آب انگور در بارداری،خوردن انگور در بارداری،شیره انگور در بارداری،خواص انگور در بارداری،مصرف انگور در بارداری،فواید انگور در بارداری،انگور بارداری،خوردن شیره انگور در بارداری،خواص شیره انگور در بارداری،شیره انگور در بارداری ضرر دارد،خوردن شیره انگور در بارداری،مصرف شیره انگور در بارداری،خواص شیره انگور در بارداری،شیره انگور در دوران بارداری،تاثیر شیره انگور در بارداری،شیره انگور بارداری،شیره انگور و بارداری
در این مطلب از سایت جسارت به خواص انگور در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص انگور در بارداری
انگور یکی از میوه های پرطرفدار و مفید در دوران بارداری است.
انگور حاوی 65 تا 85 درصد آب، 10 تا 35 درصد قند ( گلوکز و فروکتوز)، کوئرستین، گالیک اسید، تانین … و
منگنز، کلسیم، منیزیم، آهن و ویتامین های B1 , B2, B6, B12, A, C و فولیک اسید است.
پوست انگور دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است و هسته انگور حاوی لستین و سایر ترکیبات مفید دیگر است.
اگر مادر باردار در دوران بارداری انگور بخورد ممکن است رنگ چشم کودک او روشن تر شود زیرا
انگور حاوی مقادیر زیاد ویتامین A و فلاوونوئیدی است که این ترکیبات اثر مستقیم در تکامل رنگ چشم جنین دارد.
برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.
- ۹۷/۰۱/۲۰